دلایل اصلی خراب شدن عایق رطوبتی

دلایل اصلی خراب شدن عایق رطوبتی

دلایل اصلی خراب شدن عایق رطوبتی

خرابی و مشکل عایق رطوبتی یکی از بزرگترین مطالبات مربوط به موضوع ساخت و ساز ها است. برای عایق رطوبتی بتن، غشاها بر روی سطوح خارجی یا داخلی اعمال می شوند تا مانعی را ایجاد کنند که از نفوذ آب جلوگیری می کند. استفاده از غشاهای ضد آب کار فشرده ای است که نیاز به اعمال کننده ماهر دارد. با این حال، اکثر نصب های شکست خورده عایق رطوبتی به دلیل عملکرد ضعیف است که 90٪ از خرابی غشای عایق رطوبتی را تشکیل می دهد. 

خرابی عایق رطوبتی
خرابی عایق رطوبتی

1. انتخاب محصول اشتباه و غشای ضد آب ناسازگار

انتخاب نامناسب غشا برای کاربرد زیرلایه می تواند منجر به شکست کاربرد عایق رطوبتی در سازگاری غشا انتخابی با سایر محصولات شود، مانند استفاده نادرست از پرایمرها می تواند منجر به جدا شدن غشا و خرابی سیستم عایق رطوبتی شود. توصیه می شود برگه اطلاعات ایمنی محصول یا برگه کاربرد محصول را مطالعه کرده و از محصولات توصیه شده به همراه آن استفاده کنید. در برخی موارد، گارانتی عایق رطوبتی ممکن است در صورت استفاده با سایر محصولاتی که مشخص نشده اند، باطل شود. همینطور توصیه می شود که از عایق رطوبتی با کیفیت استفاده نمایید. شرکت ایزوگام کالا به شما بهترین خدمات عایق رطوبتی و ایزوگام را ارائه می نماید.

مطالب مرتبط:  خانه من نوساز است، پس چرا در زیرزمین من آب وجود دارد؟

2. کاربرد برای سطوح ناهموار

همیشه قبل از استفاده از غشای ضد آب، سطح زیرلایه را یکنواخت کنید. رایج‌ترین غشای ضد آب هنگامی که روی سطح ناهموار اعمال می‌شود، دارای شکاف‌هایی در بین آن‌ها یا فاقد مهر و موم محکم با بستر است که منجر به مهاجرت آب بین غشا و بستر می‌شود. توصیه می شود در هنگام برخورد با بستر ناهموار از کف یا سیستم ضد آب حرفه ای استفاده کنید. 

3. کاربرد بر روی سطح مرطوب یا مرطوب

زیرلایه مرطوب یا مرطوب می تواند بر اتصال غشاء به سطح تأثیر بگذارد که در آن آب شکافی بین غشاء و بستر ایجاد می کند که در نهایت منجر به جدا شدن باند می شود. 

4. کاربرد در یک سطح آلوده

اطمینان حاصل کنید که سطح بتن تمیز و عاری از هر گونه گرد و غبار آلودگی، عوامل پخت، تشکیل روغن، موم و قالب است که می تواند بر چسبندگی غشای ضد آب با سطح تأثیر بگذارد. كاربران و پيمانكاران در مواقعي نظافت مناسبي را براي كاهش زمان و نيروي انساني انجام ندادند و در نتيجه آلودگي بين سطح و غشاي ضدآب باعث جدا شدن باندها شد.

5. عدم پرایمینگ

پرایمینگ ناکافی سطح قبل از نصب غشای ضد آب می تواند منجر به جدا شدن باند شود. این معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که نصاب ها سعی در صرفه‌جویی در هزینه‌های پرایمرها داشته باشند یا نتوانستند به طور یکنواخت آن را اعمال کنند. بهتر است قبل نصب راهنمای ضد آب خانه را بخوانید.

6. پوشش ناکافی یا کاربرد ناهموار غشای مایع

هنگامی که غشای ضد آب به طور ناهموار اعمال می شود، از ایجاد ضخامت یکنواخت لایه ضد آب جلوگیری می کند. برخی از محصولات غشایی ضد آب نیز باید در چندین لایه اعمال شوند. این می تواند منجر به شکست برنامه شود زیرا قسمت های نازک تر غشاء سریعتر آسیب می بینند. 

مطالب مرتبط:  نصب اصولی ایزوگام

7. همپوشانی های معیوب

همپوشانی‌های کاملاً چسبنده باعث شکستگی بالقوه غشاهای لایه ضد آب می‌شوند که در درزها از هم جدا می‌شوند و اجازه می‌دهند آب از درون بتن عبور کند و به داخل بتن نفوذ کند.

8. تاول زدن

ناشی از ناکافی بودن پرایمر روی سطح، در نتیجه هوای محبوس شده در زیر غشا جمع می شود و باعث جدا شدن باند و تشکیل تاول روی سطح می شود. این تاول ها مستعد سوراخ شدن هستند و سپس باعث شکسته شدن لایه عایق رطوبتی می شوند که اجازه عبور آب و نفوذ به بتن را می دهد.

9. سوراخ کردن / پاره کردن

غشاهای عایق رطوبتی در معرض خطر بالایی از آسیب قرار دارند و اغلب این آسیب در مراحل بعدی برنامه ساخت و ساز رخ می دهد. سوراخ کردن اغلب رخ می دهد، به عنوان مثال از طریق حفاری بتن، پر کردن پشت و کار نصب لوله. پارگی غشا معمولاً نتیجه نشست ساختمان، حرکت ساختمان یا درزهای انبساط است. سوراخ شدن و پارگی هر دو نشان دهنده شکستن لایه ضد آب است که منجر به شکست می شود.

خراب شدن عایق رطوبتی

10. هوازدگی / تخریب

بسیاری از غشاهای ضد آب در طول زمان به دلیل قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش، محیط های خشن، آب های زیرزمینی تهاجمی یا حوضچه های دائمی خراب می شوند که منجر به از هم پاشیدگی لایه عایق رطوبتی و در نتیجه از کار افتادن یک غشا می شود.

شرکت ایزوگام کالا پیشرو در خدمات فروش و نصب ایزوگام در لاهیجان ، ایزوگام در املش ، ایزوگام فومن و ایزوگام ماسال می باشد.

امتیاز دهید
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.